kr 0,00

Om bokbinding

Hvordan kan bokbinding være av interesse for deg som kreativ og skapende, og hvilke type bøker kan du enkelt lære å binde inn selv? En hovedgrunn til at jeg opprettet nettbutikken med fokus på papir og bok er min interesse for håndlagde bøker og at jeg innså behovet for å formidle materialer, verktøy og kompetanse knyttet til dette feltet. Papir & Bok inviterer til kurs/workshop med jevne mellomrom, kanskje er dette noe for deg?
Read More...

SY MED LINTRÅD

Vokset lintråd er et produkt som nettbutikken tilbyr fordi det er en veldig anvendelig tråd for ulike bokprosjekter, særlig der syingen er et dekorativt element og vesentlig del av bokens visuelle uttrykk. Vokset lintråd er egnet for mange ulike bokmodeller og Artist Books. Artikkelen her utdyper lintrådens egenskaper, og tradisjonene for å anvende denne innen bokbindingsfaget.
Read More...

HVA ER ET FALSEBEIN?

En introduksjon til et nyttig verktøy, falsebeinet, som er tilnærmet et must for alle som arbeider med papir - og bok især. Hva er dette verktøyet, og hva er så spesielt og nyttig ved dette? Nettbutikken tilbyr to ulike varianter, - les i denne artikkelen om hvorfor du bør skaffe deg et...
Read More...

"ÅPEN BUTIKK"

Konseptet "Åpen Butikk" er en invitasjon til deg som ønsker å besøke Papir & Bok sitt varelager, for å se og kjenne på papiret og bli kjent med det vareutvalget som tilbys. Ca. en lørdag i måneden, kl 11 - 16, vil det være åpent for den som vil, - ingen forpliktelser i forhold til kjøp, bare kom og se om du vil! Arrangementet vil bli annonsert via vår Facebookside: søk @papirogbok
Read More...

FIBERRETNING I PAPIR

Papirets fiberretning er vesentlig å ha kjenskap til ved arbeid med produksjon av bøker, og sikkert også nyttig ved annet arbeid med papir der det er aktuelt å brette/folde og lime i kreative prosesser med papir. I denne artikkelen forklarer vi litt om fiberretning, - hva det betyr, og hvorfor det er viktig når det gjelder arbeid med papir.
Read More...
Tilbud
Butikk Linker
Instagram